Avís legal

Aquest lloc web i tots els seus continguts són propietat de Diputació de Lleida , excepte aquelles imatges que són difoses en aquesta web amb autorització expressa dels seus legítims propietaris.

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:
Només està autoritzat l’ús personal no comercial. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.
Diputació de Lleida no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d’aquesta agència.
Diputació de Lleida no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir.
En cap cas les cookies o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació no autoritzada que permeti identificar la persona física usuària del web.

Política de privacitat

Les seves dades personals i professionals reben un tractament confidencial i no són utilitzades amb cap altra finalitat que no sigui la derivada de la prestació de serveis.
Tanmateix, el tractament de totes les dades que són responsabilitat de Diputació de Lleida compleix les disposicions establertes per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal (Butlletí Oficial de l’Estat nombre 298, de 14 de desembre de 1999), que garanteixen la confidencialitat.

Cerca
September 2021
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Testimonis

Aquí trobareu un recull de vídeos per conèixer les declaracions personals de persones anònimes que s’han convertit en veritables testimonis d’aquests fets històrics.

Més

Enllaços
~
Arkia + Info.
Xarxa de Juderies Espanyoles + Info.
~
Centro Sefarad - Israel + Info.